Saturday, 27. April 2024
 
   
 

 

 

Ponočevanje v Kölnu. Tudi na letošnjem pohištvenem sejmu imm cologne smo izkoristili priložnost ter se podali na nočno pustolovščino skozi sejemske prostore in za vas fotografirali najpomembnejše novosti. Tako tudi letos med prvimi predstavljamo utrinke in pohištvene trende z znamenitega nemškega sejma.

 

Več si preberite v reviji H.O.M.E. februar-marec 2014

 

 



Brühl

Filigranski okvir stolov Les Copains s tremi različnimi nasloni za hrbet se blešči v medenini, kromu, črno pobarvanem kromu, bakru ali črnem oz. belem laku. Sedeži so pleteni iz naravnega konopljinega pletiva ali črne oziroma bele vrvi. Če želite, vam tudi naslon za roke oplemenitijo s prefinjeno pleteno oblogo ali z oblogo iz bukovine, hrastovine, orehovine ali slojnega lesa. Brühl, od 395 EUR




Machalke

 

Zofa Denver deluje sodobno in filigransko. Premični stranski blazini omogočata nastavitev različnih položajev sedenja in ležanja. Zaradi ozke plošče, na kateri počivajo blazine, in vitkih nog deluje zofa lahkotno, prvovrstno usnje pa ji daje pridih naravnosti in priča o izjemni kakovosti.Machalke, od 2.973 EUR za usnjeni trosed




B&B Italia

Velika vrata garderobne omare Wardrobe so opremljena z dovršenim mehanizmom, ob odprtju jih del ostane v steni. Kljub velikosti zato zasedajo prav toliko prostora kot običajna vrata. Nekaj posebnega je tudi možnost »omare v omari« za ločeno shranjevanje zimskih in poletnih oblačil. Tako imate pri roki tista oblačila, ki jih potrebujete.

B&B Italia, cena odvisna od sestava



Living Divani

Sveže pred začetkom sezone zunanjega pohištva: nadarjeni zvezdniški oblikovalec Piero Lissoni je oblikoval kolekcijo Filo, ki je sestavljena iz fotelja in dvoseda oziroma troseda. Vsi elementi imajo ogrodje iz jeklene cevi, izbirate lahko med lakirano in pocinkano različico ali takšno iz nerjavečega jekla.

Living Divani, cena po povpraševanju



Bretz

Čudovito uravnotežena zofa Hangout z dovršenim prešitim oblazinjenjem izžareva sproščenost, zato kar vabi k poležavanju. Če se nanjo zleknete po vsej dolžini (2,14 metra), se v hipu potopite v sanje. Na njenih kvadratnih blazinicah se počutite, kot bi ležali na kepicah vate.

Bretz, 4.989 EUR